CONTEXTUREARCHITECTS samenwerkingovereenkomsten getekend

Van 7 tot 11 mei was CONTEXTUREARCHITECTS één van de bedrijven die deel uit maakte van een Nederlandse handelsmissie op het gebied van Ouderenzorg naar China. Georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Beijing en het Consulaat in Guangzhou en onder leiding van Directeur-Generaal Langdurige Zorg VWS, Kees van der Burg werden de steden Guangzhou en Beijing aangedaan.

In Guangzhou, een stad met 14 miljoen inwoners in zuid-China, heeft CONTEXTUREARCHITECTS samenwerkingovereenkomsten getekend met 2 partijen; Onder toeziend oog van de Consul Marjo Crompvoets werden MOU’s met GOODFIELD Development en met de Guangzhou Senior Association vastgelegd. Met name GOODFIELD heeft zeer ambitieuze plannen, hun doel is om in 2018 totaal 300(!) ouderen instellingen te openen cq te verwerven.

Vervolgens is deelgenomen aan de CISSE 2018 (China International Senior Service Expo) in Beijng door middel van presentaties, matchmaking events en met een gezamenlijk Holland stand. Interessante leads en networking met zowel Chinese als Nederlandse partijen. Het gebeuren werd afgesloten met een diner in de Nederlandse Ambassadeurswoning, samen met onze Chinese gasten.